Π. Αταμιάν: Τεράστια τα προβλήματα των αγροτών του Δ. Ωραιοκάστρου – Σε τραγική κατάσταση οι αγροτικοί δρόμοι

Τεράστια τα προβλήματα των αγροτών του Δήμου Ωραιοκάστρου – Σε τραγική κατάσταση οι αγροτικοί δρόμοι της Μυγδονίας – Σε σχέδιο για την ανάταξη του πρωτογενούς τομέα του Δήμου δεσμεύτηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν

Την εγκατάλειψη των αγροτών της Μυγδονίας και τον εμπαιγμό τους από τη Δημοτική Αρχή του Ωραιοκάστρου είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή του Δρυμού.

Ο Πέτρος Αταμιάν συναντήθηκε με αγρότες της Μυγδονίας, παρουσία αιρετών και υποψηφίων συμβούλων, άκουσε προσεκτικά τα ζητήματα, που τους απασχολούν, ενώ επισκέφτηκε και αγροτικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής.

Οι αγροτικοί δρόμοι της περιοχής είναι σε τραγική κατάσταση και δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη κανένα έργο βελτίωσης της κατάστασης τους με αποτέλεσμα η κίνηση και η πρόσβαση των αγροτών στα χωράφια τους να είναι ιδιαίτερα προβληματική.

“Η σημερινή Δημοτική Αρχή εξαντλείται σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μεγαλόστομες δηλώσεις για έναρξη έργων, τα οποία όμως είναι ημίμετρα, που δεν λύνουν οριστικά το πρόβλημα. Η αγροτική οδοποιία στην περιοχή της Μυγδονίας είναι σε μία απαράδεκτη κατάσταση και δεσμεύομαι προσωπικά για αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων, αλλά και για έλεγχο των όποιων δραστηριοτήτων στην περιοχή, οι οποίες δεν σέβονται τη διέλευση των αγροτικών μηχανημάτων” τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος απευθυνόμενος στους αγρότες.

Παράλληλα ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου γραφείου του Δήμου στη Μυγδονία, το οποίο θα ασχολείται ειδικά με τον πρωτογενή τομέα και τα προβλήματα του, παρέχοντας και συμβουλευτική υποστήριξη προς τους αγρότες.

“Η συγκυρία που βιώνουμε μας δείχνει ακόμη περισσότερο ότι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα δεν είναι απλά μία ακόμη προτεραιότητα, αλλά μία κρίσιμη παράμετρος επιβίωσης και ανάπτυξης του τόπου μας. Δεν μπορούν να αφήνονται στο έλεος της μοίρας τους οι αγρότες του Δήμου μας και να ακούν αόριστες υποσχέσεις που δεν γίνονται πραγματικότητα. Αυτό αλλάζει στις 8 Οκτωβρίου Μαζί για τον Τόπο μας” κατέληξε ο Πέτρος Αταμιάν.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.