Π. Σκαρλάτος: Διχαστικός και ρατσιστικός ο λόγος του Δήμαρχου Τσακίρη

Π. Σκαρλάτος: Διχαστικός και ρατσιστικός ο λόγος του Δήμαρχου Τσακίρη

Σε δελτίο τύπου η διοίκηση Τσακίρη, για να καλύψει την αδυναμία της να διοικήσει και την ανικανότητα της να διαχειριστεί και απλά τοπικά ζητήματα, απευθύνει τον χαρακτηρισμό «τουρίστες» σε ανθρώπους που κατοικούν τα τελευταία 25 χρόνια στο Ωραιόκαστρο. Διχάζοντας την κοινωνία μας σε «τουρίστες» και ντόπιους ? Τέτοιο κοινωνικό ρατσισμό δεν έχει ξαναγνωρίσει το Ωραιόκαστρο. Συγχαρητήρια κ. Τσακίρη .

Επειδή το μόνο που έχει να παραθέσει η διοίκηση Τσακίρη είναι επαφές δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιακή προσωπική προβολή, (αυτές είναι οι τιτάνιες προσπάθειες του) αποδείχθηκε ότι αυτά δεν έχουν καμία αξία και σημασία και δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα, γιατί δεν παράγει έργο αλλά μόνο εικόνα. Ανίκανη η διοίκηση να διαχειριστεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη δομή του Παλαιοκάστρου καταφεύγει στις ύβρεις και στην αποποίηση ευθυνών. Επιχειρώντας έναν ανεπίτρεπτο κοινωνικό ρατσισμό μεταξύ των συμπολιτών μας.

Συνεχίζει επιδεικνύοντας το πολιτικό του ήθος θριαμβολογώντας για τα εξαγορασμένα στελέχη που υφάρπαξε. Όχι κ. Δήμαρχε δεν σας ακολουθούμε στον κατήφορο που έχετε επιλέξει. Όσον αφορά τους συνεργάτες μας, δεν είναι αργόμισθοι στο συσσίτιο του δημοτικού κορβανά, ούτε βολεμένοι και διορισμένοι «για το καλό του τόπου».

Αν νομίζετε ότι με τις ύβρεις και τις προσβολές θα καλύψετε την ανικανότητα σας είστε γελασμένος. Απλά κάνετε γνωστό σε όλους το πολιτικό ήθος της διοίκησης σας. Και να γνωρίζετε ότι εξαγοράζετε.. ξεπουλιέται.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.