Π.Σκαρλάτος: Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε! Εγκρίθηκε η αδειοδότηση καύσης του ΤΙΤΑΝ

Π.Σκαρλάτος: Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε! Εγκρίθηκε η αδειοδότηση καύσης του ΤΙΤΑΝ

Αδειοδότηση καύσης RDF-SRF απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ

 Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε.

 Δυστυχώς εγκρίθηκε η τροποποίηση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για την καύση υπολειμμάτων ανακύκλωσης RDF-SRF στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας από τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η Διεύθυνση ενέκρινε την τροποποίηση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) της μονάδας παραγωγής τσιμέντων της εταιρείας.

Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε, παρά το έγκαιρο από 29.10.2019 ψήφισμα μας ενάντια στην καύση των απορριμμάτων, το οποίο έγινε δεκτό ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο , παρά την ερώτηση μας για τις ενέργειες υλοποίησης του ψηφίσματος αυτού στο δημοτικό συμβούλιο στις 18.11.2019, παρά το δελτίο τύπου 24.3.2020 με έκκληση να κινητοποιήσετε όλες τις νομικές και πραγματικές δυνατότητες αντίδρασης ενάντια στην καύση, εν τέλει φανήκατε αδιάφορος και ανεπαρκής.

Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε,  Πέρα από φωτογραφίσεις και ήπιες δηλώσεις επικοινωνιακής τακτικής, συμμετέχοντας (από ανάγκη) με άλλους δημάρχους σε δράση ενάντια στην καύση, καμιά πρωτοβουλία και πράξη κάνατε μόνος σας, ωσαν να αφορά το θέμα άλλο δήμο και άλλους κατοίκους. Η τακτική προσήλωσης σας στην  ικανοποίηση κομματικών φίλων και συμφερόντων δεν σας αφήνει να αντιδράσετε για το συμφέρον των πολιτών του Ωραιοκάστρου, αδιαφορώντας για την υγεία τους και το περιβάλλον του τόπου μας.

Σας καλούμε την ύστατη στιγμή να μπείτε επικεφαλής συντονισμένων δράσεων με όλους τους τοπικούς συλλόγους και φορείς με την συνδρομή κυρίως του Περιβαλλοντικού συλλόγου Ωραιοκάστρου με σκοπό την αποτροπή των καταστροφικών συνεπειών της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ.

Απεμπολείστε την υστάτη στιγμή ,τις κομματικές σας αγκυλώσεις που χρησιμεύουν μόνο στην εξυπηρέτηση των ημετέρων και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων της θέσης που σας εμπιστεύτηκαν οι δημότες του Ωραιοκάστρου.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.