Ρημάζει το κτήριο του ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου

Ρημάζει το κτήριο του ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου

Ρημάζει το κτήριο του ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου που βρίσκεται στον οικισμό Παλαιοκάστρου. Οι εικόνες δείχνουν πλήρη εγκατάλειψη σε ένα από τα νεότερα κτήρια του Δήμου. Το συγκεκριμένο ΚΑΠΗ εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2010.

Το τραγελαφικό σημείο είναι ότι 4 ημέρες πριν, στις 9/3/2022, στο συγκεκριμένο κτήριο πραγματοποιήθηκε δράση κατά της έμφυλης βίας στέλνοντας το μήνυμα ότι τα κορίτσια που χάθηκαν δεν ξεχάστηκαν και μας δείχνουν τον δρόμο να «αλλάξουμε» ως κοινωνία.

Στο ΚΑΠΗ “Παύλου Μελά” εκτός από το χώρο αναψυχής των ηλιωμένων ατόμων στεγάζονται και τα γραφεία ΔΗ Κ.Ε.Ω. , Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω , Α’ και Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου και η έδρα του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου. Τέλος αίθουσες παραχωρούνται σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους όπως και στην Φιλαρμονική Ωραιοκάστρου.

Σε παρελθόντα χρόνο έχει αναφερθεί από την πρόεδρο τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου ότι στο συγκεκριμένο κτήριο θα φιλοξενούνταν τα γραφεία του τοπικού συμβουλίου, αναφορά που εδώ και δύο χρόνια ακόμη δεν έγινε πράξη.

Στις παρακάτω εικόνες αποτυπώνεται η σημερινή εικόνα του κτηρίου:

“Strong me”: Δράση του δήμου Ωραιοκάστρου κατά της έμφυλης βίας με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.