Σάββας Αναστασιάδης: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη

Σάββας Αναστασιάδης: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη

 Η συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 21 Μαΐου αποτελεί μία ιστορική στιγμή. Ο   ελληνικός λαός ανέδειξε την παράταξή μας  και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τους  μεγάλους νικητές των  εκλογών και έστειλε το μήνυμα της αυτοδύναμης κυβέρνησης, για μία ισχυρή, ασφαλή Ελλάδα που πορεύεται με σταθερότητα προς την πρόοδο.  Περάσαμε μια τετραετία γεμάτη κρίσεις και προκλήσεις, τις οποίες κατάφερε να διαχειριστεί αποφασιστικά  και αποτελεσματικά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επιβραβεύεται από τον ελληνικό λαό για την πολιτική που ακολούθησε.

Η εκ νέου εκλογή μου στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με γεμίζει χαρά και  υπερηφάνεια. Ταυτόχρονα με επιφορτίζει με βαριά ευθύνη.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μου τη δύναμη και τη στήριξη να συνεχίσω το έργο μου. Δεσμεύομαι να αγωνιστώ ακόμη περισσότερο για την περιφέρειά μας, για να τιμήσω   την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου. Γνωρίζετε  ότι ήμουν πάντοτε  και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, μαχόμενος  για το καλό του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την αγάπη σας.

Τα συγχαρητήριά μου και στους υπόλοιπους συνυποψήφιους της Β’ Περιφέρειας, που εξελέγησαν.

Στις 25 Ιουνίου  ζητάμε μια πολύ ισχυρή εντολή για αυτοδυναμία και με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη   συνεχίζουμε δυνατά όλοι μαζί για να πάμε μπροστά την πατρίδα μας!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.