Σάκης Αρναούτογλου: παγερός Βαρδάρης εισέρχεται δυναμικά

Μεγάλο το σασπένς την Τρίτη για το πόσο χαμηλά θα φτάσουν οι χιονοπτώσεις στην κεντρική Μακεδονία και ακόμα μεγαλύτερο αν θα εμφανιστούν πρόσκαιρα και στη Θεσσαλονίκη!
Φίλες και φίλοι!
Δύσκολη η διάταξη της Τρίτης 18/12 με τα βραδινά αποψινά στοιχεία να θέλουν τον παγερό βαρδάρη (γκρι απόχρωση) να εισέρχεται σε μεγάλο κομμάτι της κεντρικής Μακεδονίας δυναμικότερα και πιο παγερά απ’ότι έδειχναν τα πρωινά στοιχεία της Κυριακής αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα αύριο Τρίτη χιονόνερο αλλά και χιονοπτώσεις να “επιλέξουν” τις περιοχές που θα κυριαρχήσει ο Βαρδάρης (γκρι απόχρωση) πολύ πιθανόν μαζί με τη Θεσσαλονίκη και κυρίως τα βόρεια-βορειοδυτικά τμήματα της και μαζί με τα βόρεια-βορειοδυτικά προάστια της. Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι, και έχει ξανασυμβεί,ότι στις περιοχές γύρω απο τον βαρδάρη (γκρι απόχρωση) και σε λίγα μόλις χιλιόμετρα απόσταση οι σχετικά θερμότερες αέριες μάζες οι οποίες αναμένεται να επικρατούν, θα αφήνουν μόνο βροχή να φτάνει στο έδαφος ακόμα και στις ορεινές περιοχές. Για να δούμε τι θα δείξουν και τα στοιχεία της Δευτέρας..
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

48357522_2184486915124048_8402427808894156800_o

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.