“Σήμερα για ακόμη μία φορά τα παιδιά μας πήραν απουσίες”

20131018-213240.jpgΤο πρόβλημα με την μεταφορά μαθητών στα σχολεία μέσω των αστικών λεωφορείων θίγει γονέας με καταγγελία του  στο site www.seleo.gr:
Η καταγγελία δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου
“Σήμερα για ακόμη μία φορά τα παιδιά μας πήραν απουσίες .Ο οδηγός του 56 [χωρίς δική του υπαιτιότητα]δεν σταμάτησε  στις στάσεις γιατί ήταν γεμάτο και άφησε δεκάδες μαθητές του Ωραικάστρου που πηγαίνουν στο ΕΠΑΛ και στο εκκλησιαστικό . Τα παιδιά που πηγαίνουν σε σχολεία στην πόλη λόγω της αύξησης του πληθυσμού είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ .Η λύση απλή για ένα δρομολόγιο [ ΠΟΤΕ δεν είχε ΕΙΔΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ]των 0720 αναχώρηση απο Παλαιόκαστρο και φθάνει 0820 περίπου στον ΝΣΣ.Το συγκεκριμένο να είναι διπλό [που πάλι θα γεμίζει ασφυκτικά].

Απευθύνθηκα σαν γονέας στον ΟΑΣΘ στον υπεύθυνο δρομολογίων οι απαντήσεις
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ -ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 0655[ΜΕΣΑ ΣΤΟ Κ ΡΥΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΝ 0735 ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ!!!!!!!!!!!!-ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΤΑΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΙΠΛΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΝΟΥΜΕ::::::::::::
Σε ερώτησή μου δηλαδή να μην πηγαίνουν τα παιδιά μας σχολείο επειδή έχουμε ακόμη δουλειά και ζητάμε το αυτονόητο με τον ΟΑΣΘ η απάντηση ήταν ότι αυτά μπορούμε αυτά κάνουμε.
Δηλαδή άν αφορούσε το θέμα τα ΔΙΑΚΑ ΤΟΥΣ παιδιά το ίδιο θα έλεγαν και θα έπρατταν:::::::::::::::::
Το Ωραιόκαστρο δεν είναι μέσα στην πόλη τα δρομολόγια είναι ανά 30λεπτο περίπου μου το σύγκρινε με άλλες περιοχές όταν και οι πέτρς γνωρίζουν ότι αυτό που έγινε με τον δεκαπλασιασμό του πληθυσμού έχει γίνει μόνο σε ΕΥΟΣΜΟ που είναι μέσα στην πόλη και στην Πυλαια.
Και δεν μπορούν να βάλουν για το πρωινο 0720 δρομολόγιο ΔΙΠΛΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ:::::::::
Αλλά στην χώρα που τα εύκολα γίνονται δύσκολα και το ΚΡΑΤΟΣ είναι ανάλγητο τι θα μπορούσε να είναι ένας Οργανισμός σαν τον ΟΑΣΘ…………………………………………
Ευχαριστώ…………….
Αναγνώστης

Read more: http://seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=116191:simera-gia-akomh-mia-fora-ta-paidia-mas-piran-apousies&catid=68:2013-04-30-16-18-12&Itemid=106#ixzz2joled9h2
Seleo.gr News

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.