Σήμερα η Θεσσαλονίκη περπατάει για να μπορούν τα παιδιά να εύχονται

Σήμερα η Θεσσαλονίκη περπατάει για να μπορούν τα παιδιά να εύχονται

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής το Σάββατο 4 Μαίου μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας τον πιο φωτεινό Περίπατο Ευχών, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Καλούμε τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές μας, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980  έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”.

 

Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής στις 19:00 και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, θα στείλουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα φωταγωγηθούν στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον Περίπατο Ευχών και βοηθήστε το Έργο του Οργανισμού: Τ: 2310523978

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.