Σήμερα ξεκινάει το έργο της απόφραξης και του καθαρισμού των ρεμάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστέριος Γαβότσης: «Με προγραμματισμό και πρόβλεψη ξεκινήσαμε σήμερα το δύσκολο έργο απόφραξης και καθαρισμού των ρεμάτων»

Στον καθαρισμό των ρεμάτων προχωρά ο δήμος Ωραιοκάστρου. Από νωρίς το πρωί συνεργείο του δήμου πραγματοποιεί απόληψη φερτών υλικών από την κοίτη του ρέματος «Παππά» στη συμβολή των οδών Κονταξοπούλου και Φιλελλήνων. Η πρόσφατη πρωτοφανής σε ένταση και διάρκεια καταιγίδα και χαλαζόπτωση επέφερε πληθώρα προβλημάτων στην ομαλή απορροή των ομβρίων υδάτων με αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Το ειδικό μηχάνημα του δήμου απομακρύνει κορμούς δένδρων, μπάζα και λάσπη, που απειλούν την ομαλή απορροή των υδάτων μπροστά από στόμια γεφυρών ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο εμφάνισης παρόμοιων φαινομένων.

«Η αβλεψία των προηγούμενων διοικήσεων να επέμβουν έγκαιρα ώστε να αποτρέψουν την πιθανότητα εμφάνισης παρόμοιων καταστάσεων καθώς και η έλλειψη προγραμματισμού στην εκτέλεση παρόμοιων εργασιών σε συνδυασμό με τα ακραία καιρικά φαινόμενα έφεραν τα αποτελέσματα του περασμένου Σαββάτου. Η διοίκησή μας με προγραμματισμό και πρόβλεψη ξεκίνησε από σήμερα το δύσκολο έργο απόφραξης και καθαρισμού των ρεμάτων αρχής γενομένης από το Ωραιόκαστρο. Η δράση μας αυτή θα επεκταθεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα», τονίζει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
image

image

image

image

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.