“Σαρδελοποιημένη” η νεολαία του Ωραιοκάστρου στο 56

Eδώ και μήνες γινόμαστε δέκτες παραπόνων των κατοίκων του Ωραιοκάστρου, που αφορούν την αστική συγκοινωνία. Είτε με mail είτε κατά πρόσωπο οι κάτοικοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα λιγοστά δρομολόγια από και προς Ωραιόκαστρο, τις καθυστερήσεις και το αδιαχώρητο που δημιουργείται στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ
IMG_7491
Υπάρχουν άνθρωποι που καταγγέλλουν ότι χρειάστηκε να περιμένουν στη στάση μέχρι και μία ώρα και οτι οι ώρες που ανακοινώνει ο ΟΑΣΘ για την διέλευση των λεωφορείων δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει με απότελεσμα να κανείς να μην μπορεί να προγραμματίσει τίποτα ειδικά αυτές τις μέρες.
Την ίδια ώρα πολλοί έχουν εκφράσει τα παραπονά τους και στον ΟΑΣΘ τηλεφωνικά ή με mail όμως η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει καταγγέλουν.
Τελευταία καταγγελία που δεχθήκαμε ήταν εχθες το βράδυ. Σάββατο βράδυ και η νεολαία του Ωραιοκάστρου επέλεξε το κέντρο της Θεσσαλονίκης για την έξοδο της. 23:30 αναμένουν το λεωφορείο απο τον Σταθμό για το Ωραιόκαστρο. Ξεκινάει το πρόβλημα,άλλο λεωφορείο απο το κέντρο προς στον Σταθμό και άλλο για το Ωραιόκαστρο… Ξεκινάει σχεδόν γεμάτο. Φτάνει λίγο πριν την περιοχή της Γαλήνης ασφυκτικά γεμάτο και στις στάσεις υπάρχει και άλλος κόσμος για Ωραιόκαστρο. “Σαρδελοποίηση κυριολεκτικά νιώσαμε,αλλά και αυτά τα παιδιά δεν είχαν άλλο μέσω να πάνε στο σπίτι τους,το λεωφορείο ήταν τελευταίο.
Έχω τύχει σε δρομολόγιο που οδηγός δεν σταμάτησε να πάρει τον κόσμο απο την στάση. Δεν χωρούσαμε. Πως θα ανέβαιναν όμως στο Ωραιόκαστρο; Το κόμιστρο για το ταξί είναι μεγάλο.
Σαν να είμαστε σε παραμεθόρια περιοχή νιώθουμε. Περνούμε δυο λεωφορεία για να κατέβουμε και δυο για να ανέβουμε. Χρήματα πολλά για παροχές κακές. Θα θέλαμε να το δουν με σοβαρότητα το πρόβλημά μας οι αρμόδιοι.”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.