Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού μέσω zoom απο τον Σ.Γ. 1ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού μέσω zoom απο τον Σ.Γ. 1ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων διοργανώνει την Κυριακή  27/2/2022, στις 11:00 WEBINAR επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο: ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA -Σύμβουλοι Εκπαίδευσης (www.labora.gr)και ομιλητή τον Δρ. Κότιο Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας και ιδρυτή της.

Το βιωματικό webinar περιλαμβάνει αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για μαθητές των τάξεων του Λυκείου, καθώς και για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ενδεικτικά οι θεματικές που θα αναλυθούν είναι οι εξής:

  • Οι νέες αλλαγές στο Λύκειο (διπλό μηχανογραφικό, ελάχιστη βάση εισαγωγής, περιορισμός εισακτέων κ.ά.)
  • Επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας με τα νέα δεδομένα της πανδημίας
  • Ποιες αλλαγές φέρνει η πανδημία στην επιλογή σπουδών
  • Έξυπνες επιλογές ανά επιστημονικό πεδίο
  • Κρυφές λεπτομέρειες του μηχανογραφικού (ειδικά μαθήματα, μετεγγραφές, παθήσεις)

Κατά τη διάρκεια του webinar ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας αναφορικά με τις Πανελλήνιες, τις σχολές και τα επαγγέλματα.

 

Στο webinar προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας, καθώς αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ενημέρωση τους από έναν από τους πιο εξειδικευμένους επιστήμονες στο χώρο του επαγγελματικού προσανατολισμού. Παρακαλούμε τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Λυκείων, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας, το Δήμο καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, να προωθήσουν την ανακοίνωση.

 

Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή στοwebinar θα πρέπει να συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στη διεύθυνση  https://forms.gle/Mw7QSFHbqAVobTsQ9 .Μετά την υποβολή της αίτηση συμμετοχής σας και λίγεςημέρεςπριντοWebinar, θα λάβετε στο email σας το σχετικό linkγια τη σύνδεση σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οδηγίες σύνδεσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο emailτου συλλόγου[email protected]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.