Σε απεργιακό κλοιό η χώρα – Όλες οι κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα – Όλες οι κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης σε όλη την Ελλάδα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, με αίτημα να μην υπάρχει συγκάλυψη των ευθυνών, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και με διεκδίκηση μέτρων για την ασφάλεια στις μετακινήσεις, έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη:

Στις 12:00, στο άγαλμα Βενιζέλου, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης έχει απευθύνει κάλεσμα σε διαμαρτυρία σε φορείς, συνδικάτα και φοιτητές.
Στις 18:00, αναρχικές και φεμινιστικές συλλογικότητες αλλά και φοιτητές θα βρίσκονται στην Καμάρα, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 19:00, στο άγαλμα Βενιζέλου καλεί ξανά το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές.
Στις 18:00, έχουν απευθύνει κάλεσμα στον Λευκό Πύργο και διανομείς της eFood που αναμένεται να ξεκινήσουν μοτοπορεία με προορισμό το άγαλμα Βενιζέλου.

Χωρίς λεωφορεία η πόλη για 5 ώρες

Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα μείνει σήμερα Τετάρτη, για 5 ώρες, από τις 11.00 – 16.00, η Θεσσαλονίκη καθώς οι εργαζόμενοι στον οργανισμό ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στάση εργασίας στα φαρμακεία σε ένδειξη πένθους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη στάσης εργασίας για σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Με την συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των νεκρών και ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας να μην συμβεί ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία.

Το κοινό, κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Συνεχίζουν και σήμερα 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι της Hellenic Train

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.