Σε γιορτινό κλίμα όλος ο Δήμος Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε γιορτινό κλίμα όλος ο Δήμος Ωραιοκάστρου

«Μύρισε» Χριστούγεννα στο Δήμο Ωραιοκάστρου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Αγγέλων Έλευσις» που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν έδωσαν το έναυσμα στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά που βρισκόταν στον αύλειο χώρο του Κονταξοπουλείου Αθλητικού Κέντρου για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ο κ. Γαβότσης, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους τους δημότες  καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και κοινωνική αλληλεγγύη.

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες παιδιά επισκέφθηκαν «Το καραμελένιο σπίτι του Άη Βασίλη» όπου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν το δώρο τους, ενώ παρέα με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δ.Ε. Ωραιοκάστρου ζωγράφισαν όλοι μαζί για τον Αϊ Βασίλη. Παράλληλα, παρακολούθησαν χορευτικά από το Νηπιαγωγείο Νεοχωρούδας και το Γυμνάσιο Καλλιθέας, κουκλοθέατρο από τους REDICOLO – «Πινόκιο ένα διαφορετικό αγόρι», θεατρική παράσταση από το Γυμνάσιο Καλλιθέας καθώς και μια υπέροχη συναυλία από τους αγαπημένους σε όλους «ΧΑΝΑ ΖΟΟ».

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου ο εορτασμός μεταφέρθηκε στο κέντρο του Ωραιοκάστρου όπου ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου και με τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης διοργάνωσε και φέτος τη «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ».

01684 01687 01700 01702 01703 01706 01708 01714 (1)

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.