Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης και επισκευής του κλειστού γυμναστηρίου Δρυμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης και επισκευής
του κλειστού γυμναστηρίου Δρυμού
Αλλάζει εικόνα το κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού «Παναγιώτης Α. Νέτσικας», το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα. Μετά από σχετική εντολή του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου πραγματοποίησε τεχνική έκθεση στην οποία αναφέρονται οι εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο εν λόγω γυμναστήριο, ώστε αυτό να καταστεί ασφαλής χώρος άθλησης και προπόνησης.
Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθεί καλός καθαρισμός, καθαίρεση ψευδοροφών, αποξήλωση πλαστικών δαπέδων και κατασκευή στρώσεων από κυψελωτό κονιόδεμα για τη μόνωση δωμάτων, ψευδοροφή ανισόπεδη από γυψοσανίδες κ.α. προϋπολογισμού 24.538,50 ευρώ.
«Το κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού, ένα γήπεδο – στολίδι για τον δήμο μας, όπως έχει κατά καιρούς χαρακτηριστεί, τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του χωρίς καμία συντήρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες παιδιά να προπονούνται και αν αθλούνται κάτω από άθλιες συνθήκες», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Η δημοτική αρχή ενέσκηψε στο πρόβλημα και τις ημέρες αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης και επισκευής του κλειστού γυμναστηρίου Δρυμού. Πιστεύω ότι αμέσως μετά τις εργασίες το γυμναστήριο θα είναι έτοιμο να δεχθεί και πάλι τους αθλητές σε ένα χώρο ασφαλές».
image
image
image
image

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.