Σε λίγες ημέρες έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Αβγού και θα είναι στο Ωραιόκαστρο – Μετρήστε δράσεις

Σε λίγες ημέρες έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Αβγού και θα είναι στο Ωραιόκαστρο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αβγού που γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Παρασκευή του Οκτωβρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου καινοτομεί και πραγματοποιεί το 1ο Φεστιβάλ Αβγού!

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να μας υπενθυμίσει την υψηλή διατροφική αξία του αβγού,λίγες σχετικά θερμίδες, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, ευρεία γκάμα βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων όπως και την στήριξη των τοπικών προϊόντων του Ωραιοκάστρου.

Η Νεοχωρούδα Ωραιοκάστρου είναι η δεύτερη περιοχή στην Ελλάδα που παράγει τα περισσότερα αβγά, αριθμός που ξεπερνάει τις 250.000 αβγά ημερησίως!!!

Μέσα απο ποικίλες δράσεις το Σάββατο 12.10.19 απο τις 11:00 το πρωί στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου,στην οδό Αριστοτέλους 1, θα έχουν την δυνατότητα μικροί και μεγάλοι να μάθουν,να γευτούν και να διασκεδάσουν μαζί με τα αβγά!

Διατροφολόγοι θα μιλήσουν για την πολύτιμη αξία τους, σεφ απο τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα ετοιμάζουν αβγολιχουδίες και θα κερνάνε τους παρευρισκόμενους,παιχνίδια και διαγωνισμοί θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους!

Ακόμη και πτηνοτροφείο θα στήσουν στο Φεστιβάλ!

Όλα αυτά διοργανώνονται απο τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και την επιχείρηση Τσακίρης family υπο την αιγίδα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου,της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Μια μέρα γεμάτη γνώση,γεύση και διασκέδαση!!!!

Δωρεάν είσοδος και Δωρεάν πάρκινγκ !

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.