Σε λειτουργία ο τηλεφωνικός αριθμός για ραντεβού στο ΠΕΔΥ Ωραιοκάστρου

Σε λειτουργία τέθηκε από χθες  το σύστημα τηλεφωνικών ραντεβού για 73 μονάδες του πρώην ΕΟΠΥΥ. Οι πολίτες θα μπορούν να καλούν για να κλείσουν ραντεβού με τους γιατρούς του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) στα πενταψήφια τηλεφωνικά νούμερα 14554, 14784, 14884 και 14900.

Οι γραμμές θα λειτουργούν από τις εφτά το πρωί έως και τις εφτά το απόγευμα, εξυπηρετώντας τόσο τους ασφαλισμένους όσο και τους ανασφάλιστους πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσκεψη στις πρώην μονάδες του ΕΟΠΥΥ είναι δωρεάν, δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο και για τα Κέντρα Υγείας, τα οποία ναι μεν εντάχθηκαν στο ΠΕΔΥ ωστόσο δεν καταργήθηκε το «εξέταστρο» των 5 ευρώ.

Το Ωραιόκαστρο ανήκει στην 3η ΥΕΠ Μακεδονίας μαζί με αυτά των:

Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας, Βέροιας, Νεάπολης, Πολίχνης, Σταυρούπολης, Πύλης Αξιού, Ιατρεία Αγίου Αθανασίου, Σίνδου, Ελευθερίου, Αμπελοκήπων, Ηλιούπολης, Κουφαλίων, Ιατρεία Ωραιοκάστρου, Ευόσμου, Μενεμένης, Έδεσσας, Γιαννιτσών, Κατερίνης, Ιατρεία Αιγινίου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.