Σε συναυλία στο Φίλυρο η παιδική χορωδία “ΣΟΛ”

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ «ΣΟΛ» ΤΟΥ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ

Την Κυριακή 7 Ιουνίου το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας «Σολ» της Ενορίας μας πραγματοποίησε εμφάνιση στη αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, σε ανταπόκριση της πρόσκλησης που του απηύθυνε η Κίνηση Πολιτών Φιλύρου και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Το Εργαστήρι μας, υπό τη διεύθυνση της εκπαιδευτικού μουσικής κ. Άννας Γεράση, παρουσίασε ένα πολυποίκιλο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο ενθουσίασε το ακροατήριο που επιβράβευσε τα παιδιά με το παρατεταμένο χειροκρότημα. Το Εργαστήρι απέσπασε ιδιαιτέρως θερμά σχόλια από παρισταμένους, γνώστες της χορωδιακής μουσικής, απόδειξη της εξαιρετικής, επαγγελματικής δουλειάς της κ. Γεράση και της ανταπόκρισης των παιδιών. Ήταν η πρώτη εκτός Ωραιοκάστρου εμφάνιση του Εργαστηρίου μας, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
Θυμίζουμε ότι το Εργαστήρι θα επανέλθει από το Σεπτέμβριο και η πρόθεση είναι να κάνει τι διαφορά στα χορωδιακά πράγματα του τόπου μας και όχι μόνο.
Το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας «Σολ» της Ενορίας μας σας εύχεται…
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
image
image
Μπορείτε να ενημερώνεστε:
• facebook: Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου
• twitter: Ι.Ν.Κ.Θ.Ωραιοκάστρου
• wordpress: koimisitheotokouoraiokastrou.wordpress.com
• e mail: [email protected]
• Τ. 2310 696296

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.