Σε τρεις πλατφόρμες τα ψεύτικα προφίλ του 53χρονου – Ταυτοποιήθηκαν υποψήφιοι «πελάτες»

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο, ο οποίος βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 53χρονος είχε προφίλ με φωτογραφίες του παιδιού σε τρεις διαφορετικές εφαρμογές για ενήλικους, μέσα από τα οποία ψάρευε τους υποψήφιους «πελάτες». Μάλιστα, δεν είχε αποκαλύψει την πραγματική ηλικία του παιδιού και την παρουσίαζε ως μεγαλύτερη.

Όπως προκύπτει από την έρευνα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά, τα προφίλ αυτά διαχειριζόταν ο ίδιος, ανεβάζοντας το υλικό που ανάγκαζε την ανήλικη να βιντεοσκοπεί. Ήταν ουσιαστικά το «μέσο» για να υλοποιεί τα άρρωστα σχέδιά του. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ήδη έχει ταυτοποιηθεί σε ποιους ανήκουν κάποιοι από τους λογαριασμούς που έστελναν μηνύματα στα ψεύτικα προφίλ που διατηρούσε ο 53χρονος. Οι αξιωματικοί του Ανηλίκων αναμένεται να δείξουν τις φωτογραφίες των ατόμων αυτών στο παιδί, μήπως αναγνωρίσει και άλλους άνδρες με τους οποίους την έφερε ο 53χρονος σε επαφή.

Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην έρευνα των κινητών και των υπολογιστών, καθώς από τα ηλεκτρονικά ίχνη θα καταλήξουν στα άτομα που συνευρέθηκαν με την 12χρονη, ενώ θα διαπιστώσουν και το πραγματικό αντίτιμο για κάθε ραντεβού. Από την κατάθεση του παιδιού έχει προκύψει ότι το αντίτιμο για αυτές τις φρικτές πράξεις ήταν από 50 ευρώ έως 70 ευρώ, όμως έμπειροι αξιωματικοί που ασχολούνται χρόνια με παρόμοιες υποθέσεις παιδοφιλίας, γνωρίζουν ότι η ταρίφα για ερωτική συνεύρεση με παιδιά ξεπερνά ακόμη και τα 1.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι η 12χρονη έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν έπαιρνε χρήματα κατευθείαν από τους «πελάτες», αλλά από τον ίδιο τον 53χρονο. Έτσι δεν αποκλείεται ο δράστης να εξέδιδε την 12χρονη με πολύ υψηλότερο αντίτιμο.

«Δεν ξέρουμε πού θα μας οδηγήσει αυτή η υπόθεση. Υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία. Στη δεύτερη φάση της έρευνας θα προσπαθήσουμε να δούμε αν εκτός από τον 53χρονο υπήρχαν και άλλοι, αν ήταν κάτι πιο οργανωμένο ή ποιοι άλλοι μπορεί να γνώριζαν τι συνέβαινε με το παιδί», αναφέρει στοenikos.gr, αξιωματούχος με γνώση της υπόθεσης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.