Σε Beach Volley θα μετατραπεί η πλατεία Αριστοτέλους

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 73 ομάδων σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθεί το διάστημα 7-10 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους το THESSALONIKI MASTERS, το πρώτο μεγάλο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley 2018.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 7 Ιουνίου με τα προκριματικά των ανδρών, τα οποία θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις στην Μίκρα και μία ημέρα αργότερα, στην «μάχη» θα μπουν και οι γυναίκες. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Ιουνίου και την Κυριακή 10/6 η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς (, οι οποίοι θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Ανάμεσα στα ζευγάρια που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην άμμο της Αριστοτέλους είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας για το 2017 Νιώπας, Παπαδημητρίου, τα αδέρφια Μανδηλάρηδες, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή του διδύμου της σάλας Μαρούλη, Κοκκινάκη. Στις γυναίκες, ξεχωρίζει η παρουσία της ομάδας των Μαναβή, Τσοπούλου και των πρωταθλητών στο snow volley Μεθενίτη, Τριανταφυλλίδη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.