Σκαρλάτος για δημοτικό συμβούλιο εν μέσω κορονοϊού “προέχει το κοινό καλό”

Σκαρλάτος για δημοτικό συμβούλιο εν μέσω κορονοϊού “προέχει το κοινό καλό”

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α Παντελής Σκαρλάτος τοποθετήθηκε στο oraiokastro24.gr για την απόφαση της διοίκησης να πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 18/3 εν μέσω κορονοϊού και την παρότρυνση όλων στο #μενουμεσπιτι :

Με έκπληξη λάβαμε την πρόσκληση για τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη 18/3/2020, εν μέσω μίας περιόδου, κατά την οποία, όλοι οι πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τη λογική διασφάλισης της ατομικής υγείας αλλά κυρίως τη διασφάλιση της υγείας του συνόλου με το να τηρούμε πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων του κράτους που υποδεικνύουν αποφυγή μαζικών συναντήσεων.

Θα περιμέναμε τουλάχιστον, με πρωτοβουλία της διοίκησης την πρόσκληση, αρχικά, για επικοινωνία μεταξύ των αρχηγών των παρατάξεων, προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις, ώστε να αποφασισθεί ο τρόπος πραγματοποίησης του δημοτικού συμβουλίου.

Αντιλαμβάνομαι, ότι η διοίκηση θα πρέπει να λειτουργήσει αλλά προέχει το κοινό καλό, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι τελείως αντίθετο με την πρακτική αυτή.

Παντελής Σκαρλάτος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.