Σκαρλάτος: Η ανεπάρκεια της διοίκησης Γαβότση-Αταμιάν κρίθηκε από τους δημότες το 2019

 

Η ανεπάρκεια της διοίκησης Γαβότση-Αταμιάν κρίθηκε από τους δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου το 2019

Η δημοκρατική παράταξη “αν.α.σ.α” και ο Υπ.Δήμαρχος Παντελής Σκαρλάτος αποδοκιμάζουν και καταδικάζουν τις προσβλητικές και αήθης δηλώσεις του πρώην Δημάρχου Αστέριου Γαβότση, ο καθείς χαρακτηρίζεται από τα λεγόμενα του.

Στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον προστατευόμενο του βγαίνει πάλι μπροστά να τον καλύψει με ύβρεις και συκοφαντίες εναντίον μας. Μόνο τοξικότητα εισφέρει στην προεκλογική διαδικασία ο αντ’ αυτού, συνεχώς παρεμβαίνει τοξικά ως να είναι “πολιτικά άφωνος” ο κ. Μπέδρο Αταμιάν Εσαή.

Ο “ρίψασπις” πρώην δήμαρχος (ποιός ξεχνάει ότι έφυγε “νύκτα” τρέχοντας από το Ωραιόκαστρο εγκαταλείποντας το μετά τις εκλογές) ακόμη δεν μπόρεσε να κάνει τον πραγματικό απολογισμό για την αποτυχία της διοίκησης του και βρήκε μπροστάρη τον επίσης εγκαταλείψασα την παράταξη του το 2019 “σύντροφο” του για να διεκδικήσει εκλογική ρεβάνς.

Το γεγονός ότι εδώ και χρόνια οι δημότες της Μυγδονίας και της Καλλιθέας δεν πίνουν καθαρό νερό, αλλά μολυσμένο και γεμάτο νιτρικά, δεν είναι δική μας ευθύνη αλλά είναι δική του. Τι θα ήθελε ο «πρώην Δήμαρχος» να βάλουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί; Όπως ίδιος έκανε τόσα χρόνια ; και να ξεχάσουμε ότι συνυπεύθυνος είναι και ό κ. Αταμιάν που ακόμη και σήμερα αρνείται την μόνη ορθή λύση του προβλήματος, σύνδεση με την ΕΥΑΘ και προκρίνει τις ασύμφορες γεωτρήσεις.

To γεγονός ότι ο ίδιος κατηγόρησε τους βουλευτές της Ν.Δ κο Καράογλου (κουμπάρο του κ. Αταμιάν), κο Αναστασιάδη , και τους τωρινούς συνεργάτες τους σε συνέντευξή του, δεν είναι δική μας ευθύνη αλλά δική του. Τι θα ήθελε ο «πρώην Δήμαρχος» να το βάλουμε και αυτό κάτω από το χαλί; Όπως κάνει ο ίδιος τώρα με τη κρυφή συνεργασία του με τον κο Αταμιάν; και να γίνουμε μέτοχοι στη πολιτική διαπλοκή που υφαίνουν;.

Θα επιθυμούσαμε, μια σκληρή κριτική για τις προγραμματικές μας προτάσεις, που πρώτη η  δημοτική παράταξη “αν.α.σ.α” παρουσίασε ανά κοινότητα ! Και θα το εκτιμούσαμε ! Αντί αυτού γινόμαστε δέκτες πανικόβλητων λασπολογιών.

Δεν μας αξίζει αυτή η τοξικότητα.

Μας αξίζει να ζούμε καλύτερα.

Παντελής Σκαρλάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Γαβότσης: Χέρι χέρι ο Σκαρλάτος με τον Τσακίρη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.