Σκληρή απάντηση στους συκοφάντες – Μήνυση και αγωγή 200.000 €  Γαβότση κατά Καρασσαβίδη

Σκληρή απάντηση στους συκοφάντες – Μήνυση και αγωγή 200.000 €  Γαβότση κατά Καρασσαβίδη

“Μετά τα τελευταία απόλυτα ψευδή και κατασυκοφαντικά εναντίον μου δημοσιεύματα, περί δήθεν αμοιβών που δόθηκαν σε εργολάβους για τάχα ανύπαρκτα έργα, έργα που πολύ εύκολα διαπιστώνεται η υλοποίηση τους κατ’ αρχήν από έναν από τους διαθέσιμους πραγματογνώμονες του Δήμου, αλλά και που ακόμα πιο εύκολα διαπιστώνεται από μία απλή ερώτηση στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου που παρακολούθησε εκτενώς την πορεία υλοποιησης τους, ΠΡΟΧΩΡΩ ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων σε κατάθεση μηνύσεως εναντίον του Δ. Καρασαββίδη και παράλληλα αγωγής αποζημιώσεως ύψους 200.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστην από τα εν λόγω δημοσιεύματα. Δηλώνω πως για την υπεράσπιση μου, μεταξύ των όσων μαρτύρων θα προτείνω, θα είναι και αυτοί που ψήφισαν για την υλοποίηση του εν λόγω έργου, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται κι εκείνοι που σήμερα έωλα με κατηγορούν .

 

Παραμένω σταθερός στην γενική αρχή που πρεσβεύω, που αφελώς θα περίμενα να την ενστερνίζεται και η νυν Διοίκηση αλλά και η κάθε Διοίκηση, πως τα έργα που αναλαμβάνουν ιδιώτες να τα υλοποιήσουν, όταν τα ολοκληρώνουν, πρέπει να αμείβονται οι τελευταίοι γι’ αυτά και όχι να εφευρίσκουν οι εκάστοτε Διοικήσεις τρόπους αποφυγής της πληρωμής τους. Αυτό εισάγει μία εικόνα πλήρους αφερεγγυότητας της Δημόσιας Διοίκησης, όπως εν προκειμένω της νυν Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, που αναίσχυντα επαίρεται για το ατόπημα της.

Στην ζωή μου ποτέ δεν κρύφτηκα. Είμαι σε θέση να απαντήσω τεκμηριωμένα και για το τελευταίο ευρώ που δαπάνησε επί των ημερών μου ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Καλώ τους πάντες, αν έχουν στοιχεία εναντίον μου να τα δημοσιοποιούν ευθέως, γράφοντας και το ονοματεπώνυμο μου και να μην κρύβονται πίσω από χαρακτηρισμούς και επίθετα (βλ. παρορμητικός) που ούτως ή άλλως με χαρακτηρίζουν.

Αναρωτιέμαι πραγματικά αν όλα αυτά γίνονται για να στραφεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε άλλη κατεύθυνση απ’ αυτήν που πραγματικά πρέπει να βρίσκεται”

Γαβότσης Αστέριος, πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.