"Σκούπα" της Αστυνομία στη Ροτόντα για ναρκωτικά

[ad_1]

Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό τον εντοπισμό και σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις  διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

10 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 23χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, χθες στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Αγίου Γεωργίου), ο οποίος νωρίτερα πούλησε έναντι χρηματικού αντιτίμου ένα  μικροδέμα κάνναβης σε 40χρονη αλλοδαπή, η οποία επίσης συνελήφθη.

Επιπλέον, στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους (55,6) γραμμαρίων, δύο κινητά

τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και το χρηματικό ποσό των (135) ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.