Σκύλος επιτέθηκε σε μαθητή την ώρα που πήγαινε σχολείο – Τι δήλωσε η μητέρα του

Σκύλος επιτέθηκε σε μαθητή την ώρα που πήγαινε σχολείο – Τι δήλωσε η μητέρα του

Άγρια επίθεση δέχτηκε από έναν σκύλο 14χρονος την ώρα που πήγαινε στο σχολείο στο Λαγονήσι. Ο σκύλος όρμησε στο παιδί από πίσω και το έριξε κάτω, άρχισε να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο, στα μάγουλα και στον λαιμό.

Από θαύμα έζησε 14χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο φύλακα στο Λαγονήσι ράτσας Ακίτα. Ο σκύλος επιτέθηκε το πρωί της Πέμπτης την ώρα που πήγαινε το παιδί σχολείο με το πατίνι του. Το δάγκωσε άγρια στο πρόσωπο, το κεφάλι  και τα χέρια.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού μίλησε στο MEGA για την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε ο γιος της.

«Πήραν το παιδί αιμόφυρτο και το πήγαν στο Κέντρο υγείας στο Λαγονήσι, ήταν σοκαριστικό αυτό και για το παιδί και για μένα. Το σπίτι από το σχολείο είναι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά, και το παιδί πήγαινε με το πατίνι του» περιγράφει η ίδια.

Για καλή τύχη του αγοριού ο ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού άκουσε τις φωνές του και μαζί με δυο άλλους άνδρες ακινητοποίησαν τον σκύλο και έσωσαν το παιδί.

«Άρχισε ο σκύλος να τον δαγκώνει στο κεφάλι, στο πρόσωπο στα χέρια και για για καλή του τύχη ήταν ένας παιδικός σταθμός λίγο πιο κάτω, όπου ήταν ο ιδιοκτήτης με δύο μπαμπάδες. Έτρεξαν να σώσουν το παιδί, βέβαια μέχρι να τρέξουν το σκυλί τον είχε δαγκώσει τον μικρό, ήταν απόσταση περίπου 300 μέτρων» συνεχίζει την περιγραφή η μητέρα του παιδιού.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου που επισκέφθηκε τον 14χρονο στο νοσοκομείο και υποστήριξε πως ο σκύλος έφυγε επειδή άφησε κάποιος την πόρτα ανοιχτή.

«Του εξήγησα πως «αυτό που μου λέτε δεν μου “λέει” κάτι εμένα, εάν μου σκότωνε το παιδί μου θα μου λέγατε “συγγνώμη κάποιος άφησε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή;» διερωτάται η μητέρα του θύματος.

Το παιδί βγήκε από το νοσοκομείο και μπορεί τα τραύματα να επουλώνονται στο κορμάκι του σιγά σιγά θα χρειαστεί όμως πολύ καιρός για να επουλωθούν οι ψυχολογικές πληγές του από την επίθεση.

Η μητέρα έχει υποβάλει μήνυσή στον ιδιοκτήτη του σκύλου και η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.