Σκύλος κατασπάραξε γυναίκα

Λίγες μέρες πριν,στην περιοχή “αλώνια” στο Ωραιόκαστρο, νεαρή γυναίκα κατασπαράχθηκε απο σκύλο του φιλικού της περιβάλλοντος.
image
Το χρονικό είχε ως εξης, η νεαρή γυναίκα πήγε να βοηθήσει την φίλη της για να πιάσουν το σκυλί το οποίο είχε φύγει από την αλυσίδα του και δεν υπάκουγε στις εντολές. Έπειτα από πολλές προσπάθειες κατάφερε να το πιάσει με τραγικό αποτέλεσμα την άγρια επίθεση του σκύλου απέναντι στην νεαρή γυναίκα.Τα τραύματα της βαθιά και πολλά,το σκυλί με μανία και απέραντη λύσσα δεν σταματούσε να την δαγκώνει.
Η φίλη της δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να παρέχει καμιά βοήθεια. Περαστικοί και γείτονες με σίδερα και ξύλα απομάκρυναν το σκυλί από τη νεαρή γυναίκα την οποία ήδη είχε τραυματίσει πολύ σοβαρά. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,εκεί οι γιατροί σοκαρισμένοι από αυτό που αντίκρισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και την απαραίτητη αγωγή που έπρεπε να πάρει. Τέσσερις ημέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και σήμερα βρίσκεται στο σπίτι της με υπερβολικούς πόνους και σοκαρισμένη απο αυτό που έζησε.
Το σκυλί χαρακτηρίστηκε υπερβολικά επιθετικό και ανυπάκουο με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνο.
Οι κτηνίατροι υποστηρίζουν ότι σκυλιά με τέτοια συμπεριφορά οφείλουν οι ιδιοκτήτες τους να τα θανατώνουν.

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν φταίει το ζώο!!! Είναι το τι εμείς τους περνάμε και τα μαθαίνουμε!!! Οι ψυχουλες θελουν από τους δικούς τους (γονείς) να τους μάθουν πράγματα!!!μην δικαιολογούσε τα ζώα μόνο και κρίνουμε τον εαυτό μας θεοί!εντάξει??? Ξυπνήστε!δεν δικαιολογούσε μόνο τα ζώα που δεν φταιν!!! Άντε γιατί!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.