Σοβαρά τεχνικά προβλήματα στους δρόμους του Ωραιοκάστρου και ο δήμος επικαλείται ότι δεν έχει χρήματα

Σοβαρά τεχνικά προβλήματα στους δρόμους του Ωραιοκάστρου και ο δήμος επικαλείται ότι δεν έχει χρήματα

Καταγγελία έφτασε στο oraiokastro24 από τρεις κυρίες που διαμένουν στο Παλαιόκαστρο Ωραιοκάστρου, κοινοποιούμε τα ονόματά τους με την άδειά τους, οι κυρίες Βάσω Βαγιανά  Μαρία Ιωσηφίδου και Κατερίνα Ιωσηφίδου. 

Αναφέρουν χαρακτηριστικά “Είμαστε τα τελευταία σπίτια του χωριού κοντά στο Ρέμα χωρίς φώτα και καθαριότητα ποτέ, μόνο όταν ζητάνε ψήφους εμφανίζονται. Υπάρχει σοβαρό και επικίνδυνο πρόβλημα με τον δρόμο” . Το πρόβλημα αποτυπώνεται στο φωτογραφικό υλικό που μας στάλθηκε. Η άσφαλτος έχει υποχωρήσει δημιουργώντας επικινδυνότητα σε αυτοκίνητα και πεζούς.

Μας δήλωσαν ότι έχουν κάνει επανειλημμένες αιτήσεις προς το δήμο και η απάντηση που έλαβαν τις τελευταίες ημέρες απο την Τεχνική Υπηρεσία είναι ότι ο δήμος δεν έχει λεφτά.
Ο δήμος δεν έχει λεφτά αλλά οι πολίτες πληρώνουν κανονικά τα δημοτικά τους τέλη με αποτέλεσμα να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους και να έχουν απαιτήσεις.

Την πληροφορία ότι ο δήμος δεν έχει λεφτά έχει επιβεβαιώσει στις 30 Σεπτεμβρίου αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Δημήτρης Καρασαββίδης στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.  Με αφορμή την επαναπρόσληψη των απολυμένων υπαλλήλων της ΔΗΚΕΩ ο αντιδήμαρχος Οικονομικών τόνισε ότι υπάρχει έλλειμμα χρημάτων στον Δήμο και  η διοίκηση επιλέγει αντί της επαναπρόσληψης των υπαλλήλων να δημιουργεί έργα.

Η δήλωση του αντιδημάρχου Οικονομικών επιβεβαιώνει από τη μία ότι δεν υπάρχουν χρήματα στο δήμο από την άλλη όμως οι πολίτες επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν και έργα. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάσταση του δρόμου και το στιγμιότυπο του συμβουλίου για τα οικονομικά του δήμου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.