Σοβαρό τροχαίο για αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο

[ad_1]

Σοβαρό τροχαίο για αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκησαν σήμερα το απόγευμα στη Λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση που είχαν με όχημα.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, με το έναν από αυτούς να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας από αυτούς είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Eρωτήματα, εγείρει ωστόσο τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι «E». Ο κ. Ντούμας αποκάλυψε πως το 401 δεν τους δέχτηκε για να τους νοσηλεύσει.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, όταν ζητήθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν τους τραυματίες στο στρατιωτικό νοσοκομείο, τους ανέφεραν πως έχουν γραπτή διαταγή ώστε να μην μεταφέρουν εκεί τους αστυνομικούς.

«Είναι τραγικός ο ευτελισμός της υγείας, ειδικά για ανθρώπους που είναι στον δρόμο μάχης και βρίσκονται ανά πάσα στιγμή απέναντι στον θάνατο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όπως είπε υπάρχουν εδώ και χρόνια καταγγελίες πως το 401 δεν περιθάλπτει τους αστυνομικούς και τους κάνει «καψόνια».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.