Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ελεύθερος υπό όρους μετά τη δεύτερη απολογία του, βίντεο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ελεύθερος υπό όρους μετά τη δεύτερη απολογία του

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα

Ελεύθερος  με περιοριστικούς όρους  αφέθηκε μετά την απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Στον ανακριτή οδηγήθηκε  νωρίτερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για μία ακόμη υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων. Με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με  περιοριστικούς όρους,  της  απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

”Η πρόταση της υπεράσπισης είναι να συγχωνευθούν οι δύο δικογραφίες. Από τη πρώτη στιγμή ο στόχος και χρέος της υπεράσπισης ήτανε να αναδείξει τις πραγματικές διαστάσεις των πράξεων και της υπόθεσης. Στο συγκεκριμένο στάδιο, νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που δεδομένων των συνθηκών κι εννοώ των κακουργηματικών διώξεων αυτό που επιτεύχθη η αντιμετώπιση του κατηγορουμένου ήταν στις διαστάσεις που έπρεπε”, τόνισε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με την τελευταία καταγγελία της 42χρονης πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε ότι, ξέχασε να κατεβάσει ο εντολέας του το βίντεο και ότι το είχε ανεβάσει παλαιότερα σε  μία ιστοσελίδα δεν έμπαινε τα τελευταία χρόνια και εκ παραδρομής το ξέχασε.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.