Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης του με την Καρολάϊν – Τι αποκαλύφθηκε [βίντεο]

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης του με την Καρολάϊν – Τι αποκαλύφθηκε [βίντεο]

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι συνδέει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με την Καρολάιν που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο;

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε ότι το σπίτι του Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο είναι σε απόσταση 200-300 μέτρων από αυτό της Καρολάιν, την οποία και γνώριζε από παιδί. Όπως επισήμανε ο Γιώργος Λιάγκας όσα αποκαλύπτει η δημοσιογράφος δεν έχουν κάτι μεμπτό και υπό το πρίσμα της σύμπτωσης,

Το 2015 η 15χρονη Καρολάιν είχε παίξει σε παράσταση, πλάνα της οποίας εξασφάλισε η εκπομπή. Ήταν ένα χρόνο πριν γνωρίσει τον πιλότο και τότε ερευνούσε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική και «ζητούσε συμβουλές από τον Παναγιωτόπουλο».

Όταν η Καρολάιν γνώρισε τον πιλότο έκαναν παρέα και οι τρεις μαζί, καθώς μοιράζονταν και την αγάπη τους για τις καταδύσεις (ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν εκπαιδευτής). Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επίσης επιβιβαστεί στο ελικόπτερο του Μπάμπη, ο οποίος τον είχε πάει βόλτα.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.