Σταμάτησε η φοίτηση των προσφυγόπουλων στο 1ο δημοτικό;

Εχθες,1/3/17,τα παιδιά της δομής ΑΛΕΞΥΛ δεν πήγαν για μάθημα στο 1ο δημοτικό σχολειό Ωραιοκάστρου.
Το ερώτημα που γεννήθηκε ήταν αν σταμάτησε η φοίτηση τους και αν το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου δεν λειτουργεί πλέον ως Δομή Υποδοχής.
Τα συγκεκριμένα παιδιά που παρακολούθησαν για λίγες μέρες τα μαθήματα πλέον δεν φιλοξενούνται στο κέντρο φιλοξενίας ΑΛΕΞΥΛ,διοτι έχουν μεταφερθεί σε σπίτια.
Το συγκεκριμένο hot spot παραμένει σε ισχύ απλά αυτές τις ημέρες αναδιαμορφώνεται για να υποδεχθεί νέους ή ακομη και παλιούς πρόσφυγες και μετανάστες στις εγκαταστάσεις του.
Το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου παραμένει ως δομή υποδοχής και περιμένει να υποδεχθεί ξανά τα παιδιά των προσφύγων και των μεταναστών για να παρακολόυθησουν τα εξής μαθήματα:
ελληνικά
δεύτερη γλώσσα επιλογής
γυμναστική
καλλιτεχνικά
μαθηματικά
πληροφορική
δείτε εδώ την σχετική ενημέρωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου παιδείας κ.Παντή προς τους δημάρχους ως προς την φοίτηση των παιδιών.
Η περιοχή γύρω απο το σχολείο πλέον δεν κατακλύζεται απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις,ομως συνηθιζόταν τις τελευταίες ημέρες.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.