Σταματημό δεν έχουν οι μεταφορές παράνομων αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Σταματημό δεν έχουν οι μεταφορές παράνομων αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 49χρονος για παράνομη μεταφορά  αλλοδαπών με φορτηγό

Απετράπη η παράνομη μεταφορά συνολικά 29 παράτυπων μεταναστών

 

Ο συλληφθείς νωρίτερα δε συμμορφώθηκε σε σήματα ελέγχου των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, ενώ κατά την ακινητοποίηση του οχήματος εισήλθε στο χώρο των μεταφερόμενων αλλοδαπών για να δυσχεράνει τον εντοπισμό του

 

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά έπειτα από εντολή του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που μετέφερε 29 παράτυπους μετανάστες με Ι.Χ.Φορτηγό.

 

Πρόκειται για 49χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.

 

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (17-10-2019) αστυνομικοί του Α.Τ. Λαγκαδά εντόπισαν έπειτα από αναζητήσεις, φορτηγό που οδηγούσε ο 49χρονος, το οποίο δε σταμάτησε σε σχετικά σήματα, τόσο των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, όσο και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας που επιχείρησαν να το ελέγξουν νωρίτερα.

 

Ο οδηγός συνέχισε την πορεία του και ακινητοποίησε το όχημα σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, όπου εισήλθε στο χώρο των διακινούμενων προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές αρχές, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι διακινούμενοι εισήλθαν παράνομα σε προγενέστερο χρόνο από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για την μεταφορά τους.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.