Στην γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου το κεντρικό συλλαλητήριο τώρα

24 απο 13 έγιναν οι πόλεις που πραγματοποιούν αυτή την στιγμή συλλαλητήριο με σύνθημα οτι Ελλάδα σημαίνει Μακεδονία. Οι πόλεις του βροντοφωνάζουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι: Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, Θήβα, αλλά και Κως, Λάρισα, Βόλος, Σιάτιστα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδος, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα.

Και στις 24 πόλεις έχει μεταβεί κόσμος απο απομακρυσμένες περιοχές για να ενώσουν την δύναμη της ψυχής τους και τον χτύπο της καρδιάς τους.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η «Επιτροπή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας»  με σκοπό υπενθυμίσουν,ακόμη και να διδάξουν, στην κυβέρνηση πως η Μακεδονία είναι μία και είναι αδιαπραγμάτευτη. Με την μαζική σημερινή κινητοποίηση και τα πρώτα συλλαλητήρια που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τον Ιανουάριο ο δρόμος για την κυβέρνηση είναι μονόδρομος. Καμία παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία!

Ο σφυγμός των συλλαλητηρίων βρίσκεται στην γενέτειρα του Μέγα Αλέξανδρου στην Παλιά Πέλλα. 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.