Στην κατάταξη των σπουδαίων επιστημόνων πέντε ιατροί του Παπαγεωργίου

Ιατροί του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην κατάταξη των σπουδαίων επιστημόνων

Πέντε ιατροί του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνονται στην ανανεωμένη κατάταξη των σπουδαίων επιστημόνων του κόσμου «Data for updated science-wide author databases of standardized citation indicators» 2020, που δημοσιεύθηκε από ομάδα καθηγητών του Stanford University των ΗΠΑ. Στις λίστες περιλαμβάνονται οι κορυφαίοι/κορυφαίες 100.000 επιστήμονες παγκοσμίως από όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και το 2% των κορυφαίων επιστημόνων του επιστημονικού τους υποπεδίου, που έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον πέντε άρθρα.
Η αξιολόγηση βασίστηκε στον αντίκτυπο του ερευνητικού τους έργου και συγκεκριμένα στις αναφορές που έχει λάβει σύμφωνα με τη βάση δεδομένων Scopus.
Στον κατάλογο συγκαταλέγονται οι καθηγητές Ελευθέριος Τσιρίδης, Διευθυντής της Γ’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής, Κωνσταντίνος Χατζημουρατίδης, Διευθυντής της Β’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής, Ευστράτιος Κολυμπιανάκης, ιατρός της Α’ Πανεπιστημιακής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής, καθώς και οι ομότιμοι καθηγητές Γεώργιος Φούντζηλας και Βασίλειος Ταρλατζής, οι οποίοι υπηρέτησαν στο Νοσοκομείο από τη θέση του Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας και του Διευθυντή της Α’ Πανεπιστημιακής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής, αντίστοιχα.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.