Στην κοπή της πίτας του Ε.Σ.Ω.

Στην κοπή της πίτας του Ε.Σ.Ω.

Την βασιλόπιτα του έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σήμερα Κυριακή 23/1/2022

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. Ιακωβίδης Βασίλης ευχήθηκε η νέα χρονιά να σηματοδοτήσει την έναρξη στην επαναφορά της κανονικότητας και η υγεία, οι καλές δουλειές και η ευτυχία να τους συντροφεύουν.

Το φλουρί έπεσε στην αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου.

Στην εκδήλωση εκτος απο τα μέλη του συλλόγου παρευρέθηκε κόσμος από την πολιτική σκηνή, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και εκπρόσωποι από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Εθνική Συνομοσπονδια Εμπορίου Επιχειρηματικότητας που οι δεσμοί τους με τον Ε.Σ.Ω. τα τελευταία χρόνια είναι άριστοι.

Ο Ε.Σ.Ω. μετά το πέρας της εκδήλωσης έστειλε εδέσματα και την μεγάλη βασιλόπιτα του στην ΑΡΣΙΣ

Ακολουθεί φωτορεπορταζ:

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Καρασαββίδη Δημήτρη και τον βουλευτή της ΝΔ Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη

Μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου

Μαζί με τον βουλευτή της ΝΔ Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Καράογλου

 

Μαζί με τον γενικό γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  Κλεόβουλο Θεοτόκη

Μαζί με τον τομεάρχη Σωτήρη Μπάτο, την πρόεδρο του Τμήματος Επαγγελματιών του ΕΕΘ και εκλεγμένο μέλος της ΕΣΕΕ Φανή Μπλιούμη, την τοπική σύμβουλο Τοψή Μαρία και την επιχειρηματία Χριστίνα Γκούντα.

Το “παρών” έδωσαν και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ζάπρα, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σοφία Δημητριάδου και ο πρόεδρος της ΔΟΠΠΑΩ Άγγελος Πανούση.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.