Στην κοπή της πίτας του σωματείου ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

Βρεθήκαμε σήμερα, Δευτέρα 16/2/15, στην κοπή της βασιλόπιτας του φιλανθρωπικού σωματείου ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ.
Η αίθουσα του πολυχώρου rose garden ήταν γεμάτη απο ανθρώπους που σέβονται το έργο και την προσφορά του συλλόγου.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκε με ένα βιβλίο και το χρηματικό ποσό των 250€
ο μαθητής του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου Παναγιώτης Κλεμπετσανης,ο οποίος έβγαλε πέρσι γενικό βαθμό 19,7.
image
Τιμώμενο πρόσωπο για την στηρίξει που προσφέρει ήταν και ο Ηλιας Καμπακακης,ο οποίος ευαισθητοποιημένος γιατί και ο πατέρας του έπασχε από την ίδια ασθένεια που είχε ο ΧΡΗΣΤΟΣ,στέκεται δίπλα του ανιδιοτελώς.
Ο τραγουδιστής εξασφάλισε χορηγία 100€ που πρόσφερε το 2 ΓΕΛ Θερμαϊκου.
image
Έπαινο για την αμέριστη βοήθεια τους πήραν οι εθελόντριες νοσοκόμες οι οποίες είναι πάντα παρούσες σε ότι τις χρειαστούν.
image
Όλοι οι γιατροί που απαρτίζουν το κοινωνικό ιατρείο χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους για το έργο που προσφέρουν,δυστυχώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να παραστούν.
Ο Νικος Παρχαρίδης ο άνθρωπος που στηρίζει το σωματείο στο διαδίκτυο ήταν ένα ακόμη τιμώμενο πρόσωπο στην σημερινή βραδιά.
image
Οι πίνακες ζωγραφικής οι οποίοι κληρώθηκαν στην λαχειοφόρο ήταν χορηγία από τις κύριες Κυριακή και Μαρία Κασίδου,από το ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΝ.
image
Από τις σημαντικές παρουσίες που δώσανε το παρόν στην εκδήλωση αυτή ήταν οι σύλλογοι ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ,ΕΛΠΙΔΑ και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.
Το φλουρί έπεσε στην μονάδα αυτιστικού ατόμου ΕΛΠΙΔΑ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.