Στην μπάρμπεκιου διαμαρτυρία ο Γ.Γ.Σύρων καταγγέλλει την Υπάτη Αρμοστεία,βίντεο

Στην μπάρμπεκιου διαμαρτυρία ο Γ.Γ.Σύρων καταγγέλλει την Υπάτη Αρμοστεία

Οι Ενωμένοι Μακεδόνες πραγματοποίησαν την πολυσυζητημένη διαμαρτυρία μπάρμπεκιου που έγινε σήμερα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης,μακρυά από το κέντρο φιλοξενίας.

Σκοπός της διαμαρτυρίας με αυτόν τον τρόπο ήταν να αποδείξουν ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και οι Έλληνες έχουν τις δικές τους συνήθειες τις οποίες δεν θα αλλάξουν για κανέναν. Είναι ενάντια στην γκετοποίηση των περιοχών και αγωνίζονται για αυτό.

Δυναμική και επιθετική ήταν η παρουσία του Ανουαρ Μπαρκι γ.γ. Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος,οπως δηλώνει ο οποίος κατήγγειλε την ύπατη αρμοστεία και τη χαρακτήρισε ύπατη “αρπαχτία” άδεια θέλοντας να δείξει το μεγάλο οικονομικό όφελος που έχει στις πλάτες των προσφύγων και των μεταναστών.
Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Γιαννούλη για τις δηλώσεις του ότι είναι ποινικά κολάσιμη αυτή η διαμαρτυρία τον χαρακτήρισε βρωμερό λαϊκιστή.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης  το πρώτο που δήλωσε ήταν  “με και γεμάτες καφετέριες αγώνας δεν γίνεται” και ότι “οι λαθροεισβολείς είναι το μεγαλύτερο Εθνικό πρόβλημα με τα το δημογραφικό”

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.