Στην Χαλκιδική συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών Η ”έδρα” του το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη ένας ημεδαπός στην Χαλκιδική για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών Εντοπίστηκαν στο όχημα που οδηγούσε και στο σπίτι του περισσότερα από 700 γραμμάρια κάνναβης

 

Συνελήφθη χθες (6 Ιουνίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και του Τμήματος Τροχαίας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος να οδηγεί όχημα σε περιοχή της Χαλκιδικής και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πολυγύρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με 67 γραμμάρια κάνναβης.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν ακόμα 10 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 642 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου προέκυψε ότι οι ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή του, τις είχε προμηθευτεί πριν από ένα μήνα περίπου από άλλον ημεδαπό άνδρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και σχηματίσθηκε σε βάρος του σχετική δικογραφία.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.