Στις 23/10 δινουμε αίμα και ενα υπέροχο – αναγκαίο δώρο

Ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Δρυμου  Γιάμπαστος Νικόλαος μας μίλησε στο oraiokastro24.gr για το υπέροχο απαραίτητο δώρο που θα δοθεί στην εθελοντική αιμοδοσία που θα λάβει χώρα την Κυριακή 23/10/2022 στο Δρυμό

Η δράση μαζεύω καπάκια ξεκίνησε από έναν φίλο και πλέον μέλος της Εθελοντικής Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Δρυμού τον Βασίλη Μαγόπουλο, μου είπε την ιδέα του και αμέσως ξεκινήσαμε να τοποθετούμε σε διάφορα σημεία του Δρυμού μικρούς κάδους για την συλλογή καπακιών.
Δεν αργήσαμε να τα γεμίσουμε αλλά και το καλύτερο είναι ότι μου τηλεφωνούσαν από περιοχές της Θεσσαλονίκης να πάω να παραλάβω ποσότητες από καπάκια.

Ειλικρινά το έκανα με μεγάλη χαρά γιατί έβλεπα η δράση αυτή να ενισχύεται όλο και πιο πολύ με την βοήθεια του κόσμου.

Η συλλογή γίνεται σε μια αποθήκη του Δρυμού.
Τα σημεία συλλογής στον Δρυμό είναι:
-Φαρμακείο Δρυμού
-Ψησταριά Πλάτανος
-Κατάστημα NikoService
-Πολιτιστικός σύλλογος Δρυμού.
Στην Λητή:
-Μπουγατσα αναψυκτήριο Καλημέρα
Στην Θεσσαλονίκη:
– Συνεργείο αυτοκινήτων Μαγόπουλος ( κάτω από την αερογέφυρα Κορδελιού)

Θα ήθελα να βρεθούν άτομα από Θεσσαλονίκη που θα μπορούν να μαζεύουν τα καπάκια και θα πηγαίνει όχημα από την ομάδα να τα παραλαμβάνει.

Μαζέψαμε 4 τόνους καπάκια και ήταν πολύ μεγάλη ποσότητα, βρήκαμε δυσκολία για την μεταφορά τους αλλά και πάλι βρεθήκανε δύο επαγγελματίες με κάδους ο ένας από Λαγκαδά ο Κύριος Απόστολος Μαμμος που μας πήγε το ένα φορτίο και ο Κύριος Αχιλλέας Λάκης από την Λητή που μας μετέφερε την μεγαλύτερη ποσότητα.

Είναι συγκινητικό να έχεις δίπλα σου κόσμο που να σου λένε προχώρα μπροστά και ότι θέλεις είμαστε εδώ.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας με την μεγάλη στήριξη στην δράση μας αυτή γιατί μέσα σε λίγες λίγους μήνες καταφέραμε και πήραμε τρία αναπηρικά αμαξίδια.

Αύριο λοιπόν Κυριακή 23 Οκτωβρίου παράλληλα με την αιμοδοσία που θα έχουμε στης 12:00 θα γίνει η πρώτη μας δωρεά του ενός από τα τρία αμαξίδια στο δημοτικό ιατρείο Δρυμού.

Με σεβασμό θα ήθελα να πω, πως αν κάποιος που γνωρίζετε χρειάζεται αμαξίδιο να μας το πείτε για να το προγραμματίσουμε και να το παραδώσουμε.

Όλοι μαζί μπορούμε για το καλύτερο, άλλωστε οι Έλληνες το έχουνε αποδείξει πως σε θέματα βοήθειας και ένα παραπάνω όταν έχει να κάνει με υγεία όλοι γίνονται μια γροθιά, το λέω γιατί το έζησα προ έξι ετών που όλη η Ελλάδα έγινε ένα και με στήριξε, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω ως ευχαριστώ για όλα αυτά που δέχτηκα από τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας, για αυτό φυσικά και δημιουργήθηκε η: -Εθελοντική αιμοδοσία.
-Εθελοντική Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Δρυμού.
-Δράση Μαζεύω καπάκια χαρίζω χαμόγελα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. και πιστεύω να τα καταφέρουμε όλοι μαζί!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.