Στολίστηκε ο δήμος Νεάπολης – Συκεών με σκοπό την τόνωση της ψυχολογίας των πολιτών

Στολίστηκε ο δήμος Νεάπολης – Συκεών με σκοπό την τόνωση της ψυχολογίας των πολιτών

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά άναψε φέτος ο εορταστικός διάκοσμος στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, πρώτος από όλους τους δήμους στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προσφέρει στους κατοίκους μία εορταστική και λαμπερή ατμόσφαιρα, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους χαρά, ζεστασιά, ομορφιά και αισιοδοξία, στοιχεία αναγκαία, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

Με πρωτοβουλία και εντολή του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, ήδη, από την περασμένη Κυριακή, εκατοντάδες λαμπερά στοιχεία και γιορτινά διακοσμητικά φωτιστικά ξεκίνησαν να ανάβουν σταδιακά, στις Δ.Ε. Συκεών, Νεάπολης και Αγ. Παύλου, ενώ από σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, φώτισαν και τα Πεύκα, με στόχο να φωτίσουν όσο περισσότερο μπορούν την καθημερινότητα των πολιτών και να τονώσουν την ψυχολογία όλων.
Παράλληλα, σε λίγο μόλις διάστημα, πολύ νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, θα τοποθετηθούν και θα ανάψουν φέτος και τα επιβλητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα με χιλιάδες λαμπιόνια, καθώς και ο υπόλοιπος πλούσιος και πυκνός εορταστικός φωτεινός διάκοσμος του δήμου, με τα μικρά και μεγάλα φωτισμένα καράβια, φάτνες και σπιτάκια του Αη Βασίλη, τις φωτισμένες άρπες, τις νιφάδες χιονιού και τα άνθη του χειμώνα, στέλνοντας ένα γλυκό μήνυμα ψυχικής ευφορίας και ελπίδας.
«Φωτίζουμε φέτος ακόμα νωρίτερα το δήμο μας, σε κάθε γειτονιά του, προσπαθώντας, έστω και με αυτό τον τρόπο, να φωτίσουμε όσο παραπάνω μπορούμε τις καρδιές των συμπολιτών μας, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, στέλνοντας ένα μήνυμα χαράς, ελπίδας, πίστης και αισιοδοξίας. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες δεν πρέπει να χάσουμε την ανθρωπιά μας, την ευαισθησία και την έγνοια μας για τους συμπολίτες μας. Όλοι μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, θα ξεπεράσουμε κι αυτή τη σκληρή δοκιμασία» επισημαίνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Στέλιο Γκατζέ να υπενθυμίζει, παράλληλα, «την αξιοποίηση της σύγχρονης, μη ενεργοβόρας τεχνολογίας τύπου LED που χρησιμοποιείται στο δήμο, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων και με σεβασμό στο περιβάλλον».
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.