Στον αγώνα των μαθητών του 3ου Γυμνασίου συμπαραστέκετε η Λαϊκή Συσπείρωση Ωραιοκάστρου

Στον αγώνα των μαθητών του 3ου Γυμνασίου συμπαραστέκετε η Λαϊκή Συσπείρωση Ωραιοκάστρου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ωραιοκάστρου συμπαραστέκεται στις μαθητικές κινητοποιήσεις.

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των μαθητών του Γ΄ Γυμνασίου Ωραιοκάστρου. Αγώνας που γίνεται για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του σχολείου τους για αίθουσες, χώρους, καθηγητές, υλικοτεχνική υποδομή. Ανάγκες που είναι ακόμα πιο έντονες σε συνθήκες πανδημίας.

Οι μαθητές και του δήμου μας ζητούν, για μία ακόμα φορά, από τη Δημοτική Αρχή και την Κυβέρνηση να πραγματοποιήσουν τα δίκαια αιτήματά τους για τη σωστή εκπαιδευτική λειτουργία, για την ασφάλεια και την υγεία των ίδιων, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους.

Καλούμε για μία ακόμα φορά τη διοίκηση του δήμου να ασκήσει στην κυβέρνηση κάθε πίεση για την επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας του σχολείου:΄Αμεση λύση στο κτιριακό, με μεταφορά του μισού Γυμνασίου σε κατάλληλους χώρους με δημόσιες διαπάνες. ΄Αμεση έναρξη κατασκευής νέου και σύγχρονου συγκροτήματος, πρόβλημα που εκκρεμεί εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια!

Τώρα: Παράσταση διαμαρτυρίας τώρα έξω από το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου για την σχολική στέγη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.