Στον δήμαρχο ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου για τα Ανοιχτά Κέντα Εμπορίου “open mall”

Στον δήμαρχο ο Εμπορικός Σύλλογος για τα Ανοιχτά Κέντα Εμπορίου “open mall”

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στο γραφείο του Δημάρχου, μεταξύ του Δημάρχου και των μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου. Στην συνάντηση παρευρέθησαν και ο κ Τσελίκογλου Αναστάσιος, καθώς και η κα Ζούντσα Στέλλα, από το  τμήμα Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Το θέμα της συζήτησης ήταν οι εξελίξεις, καθώς και οι διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα για το πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Open Mall».

Τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Ω. ενημερώθηκαν για τα υποέργα 2 και 5 του προγράμματος, που αφορούν την κυκλοφοριακή μελέτη και τις θέσεις στάθμευσης που πρέπει να δημιουργηθούν για την κάλυψη της αγοράς, στην περιοχή παρέμβασης του προγράμματος. Επίσης, συζητήθηκαν λεπτομέρειες του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών που πρέπει να εφαρμοστούν.

Η συνάντηση, πραματοποιήθηκε έπειτα από σχετικό αίτημα του προέδρου του εμπορικού συλλόγου, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Ε.Σ.Ω. που θα γίνει την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 11:30 πμ, στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου – αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.