Στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο και ο Βασίλης Τσολακίδης,φωτο

Πάνω από 21.000 δρομείς έλαβαν μέρος στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/10/15.
Στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. πήραν μέρος ουκ ολίγοι Ολυμπιονίκες, με επικεφαλής την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης Βούλα Πατουλίδου, αλλά και καταξιωμένοι εκπρόσωποι πολλών αθλημάτων, οι οποίοι έτρεξαν με την ομάδα του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.
Οι Ολυμπιονίκες της ενόργανης γυμναστικής o “δικός μας” Βασίλης Τσολακίδης και ο Ιωάννης Μελισσανίδης, οι Ολυμπιονίκες του στίβου Πηγή Δεβετζή, Αναστασία Κελεσίδου και Πόπη Ουζούνη, ο Ολυμπιονίκης του TAE KWON DO Αλέξανδρος Νικολαΐδης, οι Ολυμπιονίκες της τοξοβολίας Φωτεινή Βαβάτση και Ευαγγελία Ψάρρα, ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Κλεάνθης Μπάργκας, η Ολυμπιονίκης του μπάσκετ Πόλυ Σαρέγκου, καθώς και η παλιά πρωταθλήτρια του στίβου και πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κούλα Γιαννακίδου περιλαμβάνονταν στην ομάδα του Ολυμπιακού Μουσείου, με την οποία συμμετείχαν επίσημα ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα».

1

3

5

2

4

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.