Στο καραόκε του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ,φωτορεπορτάζ

Ο εθελοντισμός είναι χαρά!
Στο Καραοκε πάρτυ του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ τραγούδησαν καλλίφωνοι και φάλτσοι, σόλο και κουαρτέτα, χορευτικοί και ακούνητοι… Τραγούδησαν όπως ήθελε η καρδιά τους και χειροκροτήθηκαν από το ενθουσιώδες και ζεστό κοινό.
Στο πρώτο μέρος, η κριτική επιτροπή με τη Μαρία Στύλου, Μαρία Σαμολαδά και Νίκο Ντόβα κλήθηκε να αξιολογήσει παρουσίες που θα στεκόταν άνετα σε μουσικό reality.

1921

 

Στο δεύτερο μέρος, η κριτική επιτροπή με τον Φώτη Κουζιώρτη,Μαρία Ιακωβάκη, Μαρίνα Γεωργιάδου και  έπρεπε να αξιολογήσουν πιο… ερασιτεχνικές εκτελέσεις. Όλες μοναδικές, δυναμικές και τολμηρές!!!

27

216

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, με τον Πέτρο Αταμιάν να συμμετάσχει σε ντουέτο ως διαγωνιζόμενος και τη Ρένα Αντωνιάδου να τραγουδάει με τις υπόλοιπες εθελόντριες του Συνυπάρχω : Εγώ και συ μαζί.

15

 
Το μήνυμα των εθελοντών πέρασε στο κοινό και όλοι έγιναν μια παρέα. Πολύ κέφι, πολλή αγάπη, ένα κατάμεστο Open House. Όλοι ενώθηκαν με έναν σκοπό:
Να φτιάξουν χαρά περίσσεια να έχουν να δώσουν! Να γίνουν μια αγκαλιά που θα μεγαλώνει κάθε μέρα και θα συμπεριλάβει όσους περισσότερους μπορεί.
Όπως έγραψε και η Μαρία Στύλου: «Την μοναξιά την επιλέγεις, Την ερημιά στην επιβάλλουν».
Το Ωραιόκαστρο και ο Συνυπάρχω μπορεί να μην αφήσει την ερημιά να επιβληθεί σε κανέναν συνάνθρωπό μας. Αρκεί να συνεχίσουμε να ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!
Μέρος των εσόδων της χθεσινής βραδιάς θα διατεθεί για την εκπλήρωση του σκοπού του Συνυπάρχω αλλά το βασικό έσοδο του συλλόγου παραμένει η διάθεση των κοσμημάτων με την χαρακτηριστική καρδιά που διατίθενται ακόμη από τη σελίδα @Συνυπαρχω.
Κάντε όλοι ένα όμορφο δώρο σε κάποιον δικό σας και ταυτόχρονα ένα μικρό δώρο αγάπης σε έναν άγνωστο που έχει την ανάγκη μας.

000 00
Δεν κοστίζει η φροντίδα, Δεν ξοδεύεται η αγάπη…Και όμως είναι τόσο ακριβά!!!!!

Ένας νέος τρόπος φιλανθρωπίας εγκαινιάστηκε με το καραόκε πάρτι και όλοι αναμένουμε με περιέργεια την επόμενη κίνηση του συνυπάρχω που πάντα μας αιφνιδιάζει με τις επιλογές και την επικοινωνιακή του ορμή.

 

22 23 24

12 13 14

10 11

1

3 4 5 6 7 8 9

Η βραδιά έκλεισε με πολλές ευχές και στον ιδιοκτήτη του καταστήματος κ.Γιάννη Κωτσούλας που είχε τα γενέθλιά του ο οποίος έσβησε δυο τούρτες! Μια γλυκιά και μια αλμυρή! Σαν την ζωή…που έχει και τις γλυκιές και τις αλμυρές στιγμές της!
25

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.