Στο πορτμπαγκάζ πολυτελούς αυτοκινήτου μετέφεραν παράνομους αλλοδαπούς

Στο πορτμπαγκάζ πολυτελούς αυτοκινήτου μετέφεραν παράνομους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη  μεταφορά αλλοδαπών με πολυτελές επιβατικό όχημα

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς (οδηγός και συνοδηγός) ηλικίας 27 και 21 ετών αντίστοιχα,  σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας και  Απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (17-10-2020), αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Ασπροβάλτας, ακινητοποίησαν πολυτελές Ι.Χ.Επιβατικό όχημα και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να διαφύγουν ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος,  συνελήφθησαν. Διαπιστώθηκε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, με δύο εξ’ αυτών να εντοπίζονται στο χώρο αποσκευών του μέσου μεταφοράς.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.