Στο Σισμανόγλειο με πνευμονία o Τσοχατζόπουλος

Στο Σισμανόγλειο με πνευμονία o Τσοχατζόπουλος

Στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο μεταφέρθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πυρετό το οποίο σε συνδυασμό με την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του λόγω καρδιολογικών προβλημάτων ανησύχησε τους οικείους του που αποφάσισαν την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται στην κλινική Covid -19 του νοσοκομείου. Ωστόσο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε δεν ήταν ανησυχητικά και ήταν αρνητικός στον κορονοϊό.

Έχει γίνει τεστ για κορονοϊό στον πρώην υπουργό ωστόσο ακόμη δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα και γιαυτό νοσηλεύεται σε θάλαμο απομόνωσης όπως ορίζουν τα ιατρικά πρωτόκολλα. Νοσηλεύεται με πνευμονία και  η κατάστασή του κρίνεται ως σοβαρή, ο 81 ετών σήμερα Ακης Τσοχατζόπουλος έχει επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό. Πριν από 3 χρόνια είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας. Άλλωστε η βεβαρημένη κατάσταση της υγείας του οδήγησε και στην αποφυλάκισή του μετά από 6 χρόνια κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, έχει αναφερθεί στο παρελθόν στα προβλήματά υγείας του και μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε τονίσει ότι η υγεία του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα κατά τον εγκλεισμό του στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ καταδικάστηκε με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων και έμεινε στη φυλακή για πέντε χρόνια.

Αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2018.

Πηγή: ΕΡΤ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.