Στο Ωραιόκαστρο διαμένει ένας ακόμη διάσημος του ποδοσφαίρου

imageAγαπημένος τόπος διαμονής των ανθρώπων του αθλητισμού -και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου- είναι το Ωραιόκαστρο. Έτσι μετά τους Δ. Σαλπιγγίδη, Γ. Γεωργιάδη άλλος ένας ΠΑΟΚτσης επέλεξε την πόλη μας για να μείνει. Δεν είναι άλλος από τον ….Χουμπ Στέφενς τον Ολλανδό προπονητή του δικεφάλου ο οποίος μετά την προσωρινή του διαμονή σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και αφού είδε και πήρε πληροφορίες για διάφορες περιοχές που θα μπορούσε να μείνει μόνιμα, επέλεξε τελικά το Ωραιόκαστρο όπου και εγκαταστάθηκε πριν από λίγες μέρες σε μονοκατοικία στην περιοχή της Ασπρόβρυσης.

stevens

Δεν χρειάζετε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορα για το πόσο σημαντίκο είναι άνθρωποι που έχουν γυρίσει κι έχουν μείνει σε όλη την αναπτυγμένη Ευρώπη είτε ως αθλητές είτε ως προπονητές να επιλέγουν από τις τόσες περιοχές μιας πόλης σαν την Θεσσαλονίκη, να διαμείνουν στο Ωραιόκαστρο. Να ευχηθούμε καλή διαμονή στον κ. Στέφενς και επιτυχίες με την ομάδα του οι όποιες άλλωστε θα είναι ο κυριότερος λόγος να παραμείνει στην πόλη μας για όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.