Στο Ωραιόκαστρο κλιμάκιο της τροχαίας με στόχο την μείωση τροχαίων ατυχημάτων

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων συνεχίζει τις επισκέψεις-ενημερώσεις, διαφόρων ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων με σκοπό την ενημέρωση-συζήτηση σε θέματα οδικής ασφάλειας. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η υπηρεσία να αναδείξει ζητήματα και να προβάλλει λύσεις, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τις κοινωνίες των πολιτών για την οδική τους συμπεριφορά και την οδική τους ασφάλεια.

Οι τροχονόμοι Θεσσαλονίκης, καθημερινά στην άσφαλτο δίνουν τον δικό τους σκληρό και επίπονο αγώνα για τους φίλους οδηγούς και πεζούς, μικρούς και μεγάλους. Η σωστή κυκλοφοριακή αγωγή αποτελεί σήμερα ανάγκη και υποχρέωση όλων μας. Τα τροχαία ατυχήματα δεν είναι τυχαία, δυστυχώς ο άνθρωπος είναι αυτός που βαρύνεται με το συντριπτικό ποσοστό ευθύνης για την τέλεσή τους. Ο φόρος αίματος που αφήνουν στην άσφαλτο συνάνθρωποι μας, μικροί και μεγάλοι, μας αναγκάζει να επιταχύνουμε τις ανησυχίες μας για τη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων που πλήττει την ελληνική κοινωνία. Ο καθένας μας έχει το δικό του ποσοστό ευθύνης στα τροχαία ατυχήματα.Το πρόγραμμα επισκέψεων περιλαμβάνει επίσκεψη και στο Ωραιόκαστρο στις 27 του μήνα

Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ωραιοκάστρου 27-01-2014 Δευτέρα 18.30΄ ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.