Στο Ωραιόκαστρο ξανά το Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού – Όλες οι δράσεις της ΑΟΘ

Στο Ωραιόκαστρο ξανά το Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού – Όλες οι δράσεις της ΑΟΘ

Η αγωνιστική χρονιά στην Ελλάδα πλησιάζει στην έναρξη της και οι προετοιμασίες στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Α.Ο.Θ. θα διοργανώσει τέσσερις αγώνες το 2020 που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει τις δράσεις του για την οδική ασφάλεια.

Το 49ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού ανοίγει την αυλαία των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τον Όμιλο στις 11-12 Απριλίου. Θα φιλοξενηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο νέο του «σπίτι», τον Δήμο Ωραιοκάστρου με πεδίο δράσης την ειδική διαδρομή που ξεκινάει λίγο έξω από το Μονόλοφο, περνάει από το Μελισσοχώρι και καταλήγει στο Ωραιόκαστρο. Αποτελεί τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος και οι προετοιμασίες για τον αγώνα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη!

Η συνέχεια θα δοθεί στις αρχές του καλοκαιριού με την Ανάβαση του Α.Ο.Θ. στις 13-14 Ιουνίου, αγώνα που περιλαμβάνεται στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας, ενός θεσμού που προσελκύει πλειάδα αγωνιζομένων, αναπτύσσεται συνεχώς και αποτελεί τον τέταρτο γύρο από τους έξι του Κυπέλλου.

Το Διεθνές Ράλλυ Δ.Ε.Θ. αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Ομίλου και η 53η του έκδοση στις 12-13 Σεπτεμβρίου το βρίσκει ως υποψήφιο αγώνα για ένταξη στο Βαλκανικό Τρόπαιο της FIA, παράλληλα με την προσμέτρηση του ως 4ο αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου και 5ου και τελευταίου γύρου του Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Οι άνθρωποι του Α.Ο.Θ. σε συνεργασία με την ΟΜΑΕ, τη HELEXPO, τις αρχές της πόλης αλλά και τους χορηγούς του αγώνα υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε ο μεγαλύτερος αγώνας της Βορείου Ελλάδος να αποκτήσει τη θέση που του αρμόζει σε διεθνές στερέωμα, να προσελκύσει οδηγούς από το εξωτερικό και να διαφημίσει την Θεσσαλονίκη σε Βαλκάνια και Ευρώπη με αρκετές καινοτομίες και εκπλήξεις!

Ο αγωνιστικός επίλογος για τον Α.Ο.Θ. το 2020 θα δοθεί στις 31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου με τη Δεξιοτεχνία του Ομίλου που αποτελεί τον 10ο αγώνα του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

Στον Α.Ο.Θ. κοιτάμε μπροστά, με στόχο καλύτερους και πιο ασφαλείς αγώνες, έχοντας μάλιστα από φέτος «φωνή» στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας. Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Νίκος Παυλίδης ανέλαβε καθήκοντα Α’ Αντιπροέδρου στην Ομοσπονδία και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τον Α.Ο.Θ. επάξια στον νέο του αυτό ρόλο, ενώ ο Πρόεδρος του Α.Ο.Θ. Σωκράτης Τσολακίδης εκλέχτηκε στην Εξελεγκτική Επιτροπή της ΟΜΑΕ.

Όπως στους αγώνες, έτσι και στο δρόμο κοιτάμε πάντα πρώτα μπροστά και στον Α.Ο.Θ. συνεχίζουμε τις δράσεις μας για την οδική ασφάλεια που θεωρούμε ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας και κυρίως των νέων.

Των νέων που αγκάλιασαν φέτος τον Όμιλο, αφού 20 νέοι αθλητές ανήκουν πλέον στην οικογένεια μας. Θα είμαστε εδώ να προβάλλουμε τις προσπάθειες όλων των αθλητών μας σε όποια μορφή αγώνων κι αν συμμετέχουν και ευχόμαστε σε όλους αγωνιστική ευχαρίστηση, νίκες και τίτλους!

Δείτε εδώ όλα τα στιγμιότυπα απο το 48ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού στο Ωραιόκαστρο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.