Στραβοπάτησε ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ στην έδρα του

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ

Την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής έχασε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού, αφού την Κυριακή 26/11/2017 ηττήθηκε εντός έδρας στο τάι-μπρέικ από την ομάδα του Ατρόμητου Τριαδίου με σκορ 2-3(25-11)(25-18)(18-25)(21-25)(12-15).
Στο 1ο και στο 2ο σετ ήταν σαφής η υπεροχή των κοριτσιών της Μυγδονίας, ενώ ακολούθησαν τα δύο επόμενα σετ με πολλά λάθη, αλλά και τα κορίτσια του Τριαδίου να βρίσκουν τις λύσεις που γύρευαν από την αρχή του αγώνα. Κι ενώ το 5ο κρίσιμο σετ ξεκίνησε με τον Μυγδονιακό να παίρνει κεφάλι εύκολα, όλα ανατράπηκαν μετά το 10 – 6 και τους σερί πόντους της φιλοξενούμενης ομάδας που στοίχισαν τελικά 2 βαθμούς στον Μυγδονιακό και την 3η θέση στη βαθμολογία.
Την επόμενη 9η αγωνιστική την Κυριακή 3/12/2017 στο Κονταξοπούλειο του Ωραιοκάστρου, ο Μυγδονιακός θα αναμετρηθεί με το ΔΑΣΩ, την ίδια ομάδα που θα συναντήσει 3 ημέρες νωρίτερα την Πέμπτη για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ στο ίδιο γήπεδο.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L),
Χατζηαστερίου Μαρία (L), Καραγιάννη Θέη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Βεζύρη Ιωάννα, Λάκη Μαρία, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΟΥ: (Γαϊδατζής Δημήτριος) Σελαλμαζίδου Α. (C), Βλαχοδήμου Χ., Ηλιάδου Μ., Κόλλια Μ., Αργυροπούλου Ε., Ζιούτα Ε., Κωστάκη Ι. (L),
Στεργιάκη Χ. (L), Πατίκα Ε., Πατίκα Χ., Ιωσηφίδου Π., Αναγνωστοπούλου Α., Σελαλμαζίδου Ε., Μπουσνάκη Ε.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.