Στρατός Ξηράς – Έβρος: Μήνυμα στην Τουρκία με φωτιά κι ατσάλι

Στρατός Ξηράς – Έβρος: Μήνυμα στην Τουρκία με φωτιά κι ατσάλι

Φωτιά κι ατσάλι από τον Στρατό Ξηράς την περασμένη εβδομάδα στο Πεδίο Βολής Πετρωτών, από όπου στάλθηκε σαφές μήνυμα στην Τουρκία να μην τολμήσει να απειλήσει τα σύνορά μας.

Aπό την Τρίτη 02 έως την Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, εκτελέσθηκαν Βολές Πυροβολικού Μάχης, Πεδίο Βολής Πετρωτών, με την συμμετοχή προσωπικού και οπλικών συστημάτων από Μονάδες της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «Θράκη») και της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»).

12η Μεραρχία στο Πεδίο Βολής ΑΕΤΟΣ

Στρατός Ξηράς: Τη σκυτάλη παραλαμβάνει από αύριο η 12η Μεραρχία, στο πεδίο βολής ΑΕΤΟΣ. Καθημερινά από αύριο Τρίτη έως και την Παρασκευή,  και ώρες από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 7 το βράδυ τα «θηρία» της 12ης Μεραρχίας να σφυροκοπούν στόχους στο Πεδίο Βολής «ΑΕΤΟΣ».

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία :
Λατομεία ΜΑΚΡΗΣ
Ύψωμα ΚΑΖΑΝΙΑ
Ύψωμα ΚΟΡΑΚΑΣ
Ερείπια ΑΛΙΚΗΣ
Ύψωμα ΟΥΡΑΝΟΣ

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή ατόμων, οχημάτων και ζώων κατά την ώρα των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων.

Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν εντοπίζονται, να μη μετακινούνται και να
ειδοποιείται αμέσως η πλησιέστερη στρατιωτική, πολιτική ή αστυνομική αρχή.

armyvoice.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.